Home Diverse Vision4U: Kontaktlinser til ethvert behov
Diverse

Vision4U: Kontaktlinser til ethvert behov

Uanset om man har brugt briller hele livet eller er ny i klubben, så er rigtigt mange danskere efterhånden godt og grundigt trætte af at være afhængige af deres briller. Heldigvis kan dette problem håndteres på helt enkel vis ved blot at skifte til kontaktlinser.

Vision4U – din nye forhandler af kvalitets kontaktlinser

Heldigvis kan du nu få kvalitets kontaktlinser til landets måske billigste priser hos Vision4U, der virkelig gør det attraktivt at prøve kræfter med kontaktlinserne.  Men det stopper ikke bare ved god kvalitet til billigere priser. Vision4U har nemlig også et fremragende udvalg af de mest populære kontaktlinser til ethvert behov – og selvfølgelig fra de bedste mærker. Her er blot tre af de mest populære kontaktlinser du kan finde hos Vision4U.

1-dags linser

Som navnet antyder, så er denne type kontaktlinse designet til at blive udskiftet hver eneste dag. Det der karakteriserer 1-dags kontaktlinserne er deres tynde design og høje indhold af vand. Dette gør at linserne er behagelige at bære, og kun i meget sjældne tilfælde vil genere dine øjne. Desuden skal du med denne type linse aldrig skulle bøvle med væsker og beholdere; kontaktlinserne kasseres jo efter endt brug.Vision4U er blandt andet leveringsdygtige i kvalitets endagslinser fra anerkendte mærker, såsom Acuvue, Dailies, Clariti og Biotrue. Så uanset om du allerede foretrækker et bestemt mærke eller blot er på udkig efter gode 1-dags kvalitetslinser til en god pris, så vil du være rigtigt godt stillet ved at vælge Vision4U.

14 dages linser

Hvis du nu ikke skulle have lyst til at skifte kontaktlinser hver eneste dag, så vil 14-dages kontaktlinser måske ikke være den værste løsning. Dog skal du selvfølgelig være forberedt på, at skulle opbevare dine kontaktlinser i en lille beholder med linsevæske hver eneste aften inden du går i seng. Denne væske vil nemlig rengøre, og ikke mindst beskytte dine kontaktlinser indtil du kommes på igen næste gang. Vision4U forhandler 14-dages linser fra Acuvue fra anerkendte Johnson & Johnson, så du altid kan være sikker på at kvaliteten er i orden. Og hvis dette ikke skulle være nok, så er alle kontaktlinserne hos Vision4U selvfølgelig e-mærkede.

Månedslinser

Uanset om man har bygningsfejl eller blot ikke orker at bekymre sig om at glemme udskiftningen af kontaktlinser, så foretrækker rigtigt mange folk i dag månedslinser. Månedslinserne kan nemlig ofte vise sig at være en lidt billigere løsning end andre typer kontaktlinser. Når dette så er sagt, så kræver denne type kontaktlinse dog lidt større forsigtighed på vegne af brugeren. Her tænkes der især på den daglige rengøring, som man her er nødt til at være ekstra omhyggelig med.

Farvede linser

Sidst men ikke mindst kan du hos Vision4U endda finde farvede kontaktlinser fra Air Optix og Freshlook. Farvede kontaktlinser er en perfekt løsning, hvis du ønsker at fremhæve din eksisterende øjenfarve eller måske ønsker at prøve kræfter med en helt andet øjenfarve. Og hos Vision4U kan du heldigvis finde et kæmpe udvalg af flotte farver til at gøre dine øjne endnu smukkere. Se deres store udvalg af farvede linser her.

Author

Redaktionen