Home Hus og have Varmepumpe serviceeftersyn: Bestil med ét klik
Hus og have

Varmepumpe serviceeftersyn: Bestil med ét klik

At investere i en varmepumpe til enten dit helårsbolig eller feriebolig er en af de bedste ting du kan gøre for både miljøet, såvel som din privatøkonomi. Det er nemlig ingen hemmelighed at varmepumper er en af de mest miljøvenlige opvarmningsformer der findes i dag – hvilket da også er en væsentlig grund til at så mange danskere elsker dem. Men en varmepumpe kan såmænd også være med til at spare dig rigtigt mange penge på din årlige varmeregning. Når dette så er sagt, så er enhver varmepumpe selvfølgelig en større investering – så det er naturligvis med at passe så godt på varmepumpen som overhovedet muligt med regelmæssige varmepumpe serviceeftersyn. Og det er faktisk rigtigt nemt at bestille et varmepumpe serviceeftersyn i dag. det kræver nemlig blot ét enkelt klik på musetasten.

1. Derfor er et serviceeftersyn vigtigt

Det er jo logik for perlehøns at du ønsker at få allermest ud af din varmepumpe, når du nu har spenderet alle de mange penge på den. Og for at få mest ud af din varmepumpe, så kræver det at den får et varmepumpe serviceeftersyn mindst én gang om året. Dette vil nemlig få din varmepumpe til at fungere optimalt og holde i langt længere tid, hvilket i sidste ende vil spare dig langt flere penge på den årlige varmeregning. En velfungerende varmepumpe vil nemlig forbruge langt mindre strøm til at producere varmen til din bolig.

2. Et serviceeftersyn er typisk lovpligtigt

Udover de sparede penge, så vil det højst sandsynligt også være påkrævet fra lovens side at give din varmepumpe et serviceeftersyn mindst én gang om året. Loven kræver nemlig at både luft til luft og vand til luft varmepumper med over 1 kilo kølevæske gennemgår et varmepumpe serviceeftersyn årligt – hvilket er lig med langt største delen af alle varmepumper herhjemme, og sikkert også din. Find et godt tilbud på et varmepumpe serviceeftersyn her.

3. At bestille serviceeftersyn er nemt

Som nævnt tidligere er det heldigvis en smal sag at bestille et varmepumpe serviceeftersyn på nettet i dag. Det kræver nemlig typisk blot ganske få klik for at få bestilt et professionelt serviceeftersyn, og så er det bare med at læne dig tilbage og lade eksperterne tage sig kærligt af din varmepumpe.

4. Novasolar – landets nok billigste varmepumpe serviceeftersyn

Så hvis din varmepumpe efterhånden kunne trænge til et serviceeftersyn, så anbefales det klart at du bruger det ene klik til at bestille et af slagsen hos Novasolar. Novasolar kan nemlig prale af landets nok billigste varmepumpe serviceeftersyn – og uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af denne grund. Novasolar er nemlig erfarne rotter indenfor varmepumper med over 5000 tilmeldte kunder, der hvert eneste år får efterset deres varmepumper. Og netop fordi Novasolar er KMO godkendt,og har VE og Panasonic certificat, så kan du være helt sikker på at du altid får fantastisk værdi for pengene. Og hvis du kan finde en billigere pris andetsteds, så kan du oven i købet blot lade Novasolar det at vide. De vil nemlig matche deres konkurrenter pris i det usandsynlige tilfælde, at du finder et billigere tilbud. Og hvis du ikke tror på dette, så prøv bare at se deres tilbud på et eftersyn til din luft til luft varmepumpe

Author

Redaktionen