Home Hus og have Thy byggegrund: 4 fordele ved at købe byggegrund i Thy
Hus og have

Thy byggegrund: 4 fordele ved at købe byggegrund i Thy

Hvis du er på udkig efter et sted at lægge dit kommende hus eller sommerhus, så skal du helt sikkert overveje en byggegrund i Thy til dit projekt. Smuk natur og en charmerende beliggenhed er bare to af fordelene ved at købe en Thy byggegrund, og herunder kan du læse 4 af de mange gode fordele ved at vælge denne løsning.

1. Du får en smuk beliggenhed ved Nationalpark Thy

Som nabo til din byggegrund i Thy får du faktisk Nationalpark Thy, der er Danmarks første nationalpark og samtidig Danmarks største vildmark. Der har du mulighed for at få en helt masse fantastiske naturoplevelser, hvis du tager en vandretur på én af de mange stier i nationalparken. Du kan være heldig at møde dyr som for eksempel havørnen, odderen, kronhjorten og mange andre, og du kan også spotte forskellige sjældne planter – især ved nationalparkens søer. Der er altså masser af oplevelser i Nationalpark Thy, der venter på dig, hvis du vælger en Thy byggegrund.

2. Der er mulighed for action ved Cold Hawaii

Er du til fart over feltet, så kan du med en byggegrund i Thy få hurtig adgang til masser af action i vandet ved Cold Hawaii. Cold Hawaii strækker sig over en længere kyststrækning, så der er masser af mulighed for at finde et lækkert sted med store bølger, hvis du for eksempel vil ud på et surfbræt. Hos Vesterhavspark er der lige nu byggegrunde i Thy til salg tæt ved Cold Hawaii, og hvis du vil vide mere om dem, så besøg Vesterhavspark her.

3. Du kan få en helt unik Thy byggegrund

Det er ikke kun naturen, der gør Thy til et unikt sted. Det er også for eksempel de hyggelige byer, du kan støde på. Vælger du for eksempel en byggegrund i Thy hos Vesterhavspark, kommer du til at være tæt på byen Nørre Vorupør. Byen har en lang tradition for fiskeri, og det kan også mærkes på byen i dag. Om sommeren kan du opleve den hyggelige badebystemning, når både turister, sommerhusgæster og lokale besøger byen. I Nørre Vorupør ligger også Danmarks første havbad, der både kan give mulighed for en svømmetur eller øvelse af færdigheder i havkajak.

4. Vælg selv om du vil bruge din Thy byggegrund til sommerhus eller helårshus

Endnu en fordel ved at vælge en byggegrund ved Thy er, at du hos Vesterhavspark helt selv kan vælge, om du vil bygge et sommerhus eller et helårshus. Din byggegrund i Thy kan derfor indeholde lige præcis de drømme, du allerede har, samtidig med at du også får lov til at bygge et hus, der passer ind i dit liv og dine planer.

Er du nysgerrig på, om der er en grund hos Vesterhavspark til dig, så du kan nyde godt af alle fordelene ved at vælge en Thy byggegrund, så kan du tage et kig på vesterhavspark.dk, hvor du både kan se de grunde, der er til salg samt læse mere om omgivelserne.

Author

Redaktionen