Home Hobby Operationel leasing: Find ud af, om det er det rette for dig
Hobby

Operationel leasing: Find ud af, om det er det rette for dig

Operationel leasing har de seneste år vist sig at være en af de mest attraktive former for leasing herhjemme for alle, der er på udkig efter en transparent og let overskuelig leasingaftale. Men hvad er operationel leasing nærmere betegnet, og er det i det hele taget noget for alle og enhver. Læs videre her, og se om denne type leasing også passer til dig.

Hvad adskiller operationel leasing fra andre typer billeasing?

En af de ting der adskiller operationel leasing fra alle de andre former for billeasing er, såsom finansiel leasing, er at man vil få samtlige omkostninger forbundet med vedligeholdelsen af bilen dækket. Med en operationel leasingaftale vil disse potentielle udgifter nemlig blive inkluderet i den månedlige pris. Dette gør operationel leasing til en langt mere sikker måde at lease bil på, idet man jo aldrig vil komme til at stå med skægget i skuffen, hvis bilen en dag skulle bryde sammen på motorvejen. Reparationsudgifterne vil jo nemlig sendes direkte videre til leasingfirmaet. Operationel leasing giver dig altså et langt større overblik over dine månedlige omkostninger til bilen, idet der jo aldrig vil vente nogle ubehagelig overraskelser rundt om hjørnet.

Fordele ved operationel leasing

Selvom den ekstra sikkerhed du som kunde får ved operationel leasing, vil være mere end rigelig grund til at mange folk vælger denne form for leasing, så er der faktisk også en hel del andre fordele tilknyttet den operationelle leasing.

  • Du slipper for at betale registreringsudgift: det viser sig faktisk, at du kan komme til at sidde langt billigere i det med operationel leasing. Dette skyldes nemlig, at du ikke skal betale den hundedyre registreringsafgift på køretøjet, der kan udgøre op til 180% af bilens faktiske værdi. Og dette betyder selvfølgelig tusindvis af sparede kroner, som du nu kan sætte til god brug andetsteds.
  • Du kan skifte bil så ofte du vil: operationel leasing giver dig desuden også mulighed for at skifte din leasede bil ud med end anden model – helt uden yderligere omkostninger i forbindelse med videresalg. Og dette er naturligvis rigtigt dejligt, hvis man skulle gå hen og blive træt af ens bil.
  • Godt for private virksomheder: operationel leasing er også en rigtigt god løsning for de danske erhvervsdrivende, der hvert eneste år kan spare rigtigt mange penge på bundlinjen ved at vælge denne løsning. Man slipper jo nemlig som virksomhed for at skulle hæfte for udgifterne forbundet med en forældet bilflåde efter endt leasingaftale. Desuden kan virksomheden også trække den månedlige ydelse fra i skat, hvilket naturligvis blot er lig med en endnu større besparelse.

Konklusion

Som du nok kan se, så er der gode grunde til at vælge operationel leasing fremfor f.eks. finansiel leasing. Så hvis du er på udkig efter det store økonomiske overblik, gratis vedligeholdelse og ikke mindst store årlige besparelser, så vil operation leasing være den helt perfekte løsning også for dig. Læs mere om operationel leasing her, og se præcis hvor meget du egentlig får for dine hårdt optjente sparepenge.

Author

Redaktionen