Home Hus og have Nordicmaling.dk: Mere end bare maling
Hus og have

Nordicmaling.dk: Mere end bare maling

Nogle gange kan hjemmet trænge til en opfriskning, men det kan være et stort projekt at male et helt rum eller udskifte dine møbler. Der er heldigvis mange små ting, du kan gøre for at friske hjemmet op, og hos Nordicmaling kan du finde meget mere end bare maling til at gøre noget ved din bolig.

Udfold kreativiteten med Posca tusser

Hvis du ikke kender Posca tusser, så vil du helt sikkert blive glad for de muligheder, du har for at bruge dem til lidt af hvert. Posca tusser er nemlig nogle tusser, der fungerer lidt som maling, hvor alle farverne kan dække hinanden, så du får nogle helt andre muligheder med dem, end du gør med andre tusser. Det er dog ikke maling, der er i tusserne, men derimod pigmenteret blæk.

Posca tusser kan bruges til at male på alle forskellige overflader som for eksempel stof, træ, beton, lærred, glas og papir, så du kan bruge det til at friske masser af forskellige ting i dit hjem op med mønstre og flotte farver. Farverne er lavet til at blive blandet, så du kan bruge tusserne som maling uden problemer, og de kan også give en effekt som akvarelmaling. På nordicmaling.dk finder du et kæmpe udvalg af Posca tusser til Danmarks billigste priser, så du hurtigt kan komme i gang med at male mønstre, figurer og lignende på forskellige overflader i dit hjem.

Giv møblerne en opfriskning

Tør du ikke slippe kreativiteten helt løs i hjemmet med Posca tusserne, eller har du bare nogle træmøbler, der trænger til en kærlig hånd, så kan du give dine møbler en overhaling med møbelmaling for at live din bolig lidt op. Træmøbler kræver vedligeholdelse, og det kan for eksempel gøres ved at give dem en omgang møbelmaling. Føler du dig eventyrlysten, kan du finde en ny farve, der passer godt ind i dit hjem, eller som giver lidt liv i et rum, der kunne trænge til en ny tilføjelse. Du kan nemlig give dine møbler helt nyt liv ved at give det en omgang møbelmaling, så det næsten føles som et nyt møbel. Nordicmaling kan også levere masser af forskellige mærker og farver af møbelmaling her, og de har prisgaranti, så du er sikker på at få den bedste pris på møbelmaling af høj kvalitet.

Gå på opdagelse hos Nordicmaling

Selvom navnet Nordicmaling lyder mest som et sted, hvor du kan finde maling, så rummer deres hjemmeside nordicmaling.dk meget mere end bare det. Du finder også masser af tilbehør til maling som for eksempel pensler, malerruller og masser af andet malerværktøj, men du finder også væv og filt samt meget mere. Nordicmaling leverer altid lynhurtigt i løbet af 1-2 dage, og de har Danmarks billigste priser. Med prisgarantien er du også sikker på, at du ikke skal betale overpris for dine produkter. Derudover har nordicmaling.dk også e-mærket, som er din garanti for, at du kan handle trygt og sikkert, når du handler hos Nordicmaling.

Author

Redaktionen