Home Hus og have Luft til vand varmepumpe service: Sådan gør du det
Hus og have

Luft til vand varmepumpe service: Sådan gør du det

En luft til vand varmepumpe har ind imellem brug for et serviceeftersyn, så den virker upåklageligt og sørger for at holde dit hjem varmt. Men er du i tvivl om, hvordan du får et luft til vand varmepumpe service, så er der hjælp at hente – du får nemlig svaret lige her.

Find en pålidelig udbyder af luft til vand varmepumpe service

Når du skal have luft til vand varmepumpe service er det en god idé at læse lidt om det på nettet, inden du kaster dig ud i at bestille det første det bedste. Der er nemlig mange udbydere, og det er ikke alle, der er lige gode. For at være sikker på, at du får service hos nogle, der ved, hvad de laver, så du får det bedste luft til vand varmepumpe service, kan du for eksempel kigge efter, om de er KMO godkendt eller VE certificeret. Det er dine garantier for, at du får en udbyder, der er autoriseret til at lave service og i øvrigt også er dygtig til at udføre det. NovaSolar Service er både KMO godkendt og VE certificeret, og de har allerede lavet luft til vand varmepumpe service hos mere end 5000 danskere.

Husk, at luft til vand varmepumpe service ofte er lovpligtigt

I Danmark er der regler for, hvilke varmepumper der skal have et lovpligtigt serviceeftersyn hvert år, og for alle varmepumper med mere end 1 kg kølevæske er et årligt serviceeftersyn nemlig påkrævet. Det gælder langt de fleste luft til vand varmepumper, så der er stor sandsynlighed for, at det også gælder din. Men det er også en rigtig god idé at få lavet et årligt luft til vand varmepumpe service, for din varmepumpe fungerer mere optimalt, hvis den får et eftersyn engang imellem, og får den ikke et luft til vand varmepumpe service regelmæssigt, kan den miste effektivitet. Det betyder, at din varmepumpe ender med at producere dyrere varme, end den har gjort hidtil, og din varmeregning bliver altså langsomt større og større.

Få en serviceaftale hos NovaSolar Service

For at gøre det nemt for dig selv, kan du bestille dit luft til vand varmepumpe service hos NovaSolar Service. På deres hjemmeside novasolar-service.dk kan du skrive dig op, og så bliver du ringet op enten samme hverdag eller næste på et tidspunkt, der også passer dig. Derefter aftaler du sammen med NovaSolar Service et tidspunkt, der passer, til at få lavet luft til vand varmepumpe service. Du behøver faktisk ikke at være hjemme, når NovaSolar Service kommer forbi, for hvis du bare lægger en nøgle ud til dem, kan de selv ordne det hele. De gemmer sågar også en kopi af serviceskemaet, så de har det til næste gang. Der er ingen binding på en serviceaftale hos NovaSolar Service, men hvis du beholder aftalen, husker de dig også på, når det er tid til et nyt luft til vand varmepumpe service. Vil du vide mere, så klik her.

Author

Redaktionen