Home Hobby Ladcyklen: Derfor ser vi den overalt i bybilledet
Hobby

Ladcyklen: Derfor ser vi den overalt i bybilledet

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse for de fleste, at elcykler efterhånden er blevet utroligt populære i Danmark. Man kan nemlig se disse elektriske vidundere overalt i gadebilledet. Dog har man de seneste år også kunne lægge mærke til en noget anderledes elcykel i bybilledet – nemlig den elektriske ladcykel. Og dette er faktisk ikke helt uden grund. En el ladcykel byder nemlig på en lang række fordele, hvilket da også er medvirkende til deres stigende popularitet herhjemme. Her er blot 5 af dem.

1. Det perfekte køretøj til bykørsel

En af de absolut væsentligste årsager til at du også bør overveje at anskaffe dig en ladcykel, er hvis du er på udkig efter et godt alternativ til bilen derhjemme i garagen. For det første slipper du med en el ladcykel for at skulle kæmpe med at finde parkeringsplads, hvilket især er noget man som byboer ofte er nødt til at døje med. For det andet vil du naturligvis også spare en masse penge i benzin ved at vælge en el ladcykel fremfor for bilen, som dit daglige transportmiddel. Køb her.

2. En miljøvenlig løsning

En ladcykel er desuden også en betydeligt mere miljøvenlig løsning end f.eks. bilen. Ved at vælge en el ladcykel , så vil du nemlig udlede betydeligt færre skadelige stoffer i atmosfæren, hvilket naturligvis vil være langt bedre for vores i stigende grad mere særbare miljø.

3. Plads til det hele

En anden væsentlig grund til at vælge en el ladcykel, er naturligvis at du på denne måde får en hel masse plads til opbevaring – hvilket er helt unikt i elcykel sammehæng. Med det store lad foran vil du nemlig nu have plads til både ungerne, indkøbene eller måske et kæledyr eller to. En helt perfekt løsning til folk, der ønsker sig alle bilens fordele uden alle de medfølgende omkostninger på både miljø og pengepung.

4. En god kilde til motion

Udover de ovennævnte grunde, så vil du med en el ladcykel også give dig selv mulighed for at få en smule ekstra motion. Som bilejer kan man jo nemt ende med at lade dovenskaben vinde over motionen, hvilket da også er til at forstå. Når dette så er sagt, så vil du lynhurtigt opdage de mange fordele ved at give dig selv en smule ekstra daglig motion med din el ladcykel. Og hvis du skulle blive for udmattet undervejs, så kan du jo altid tage den handy elmotor i brug, så du kan komme tilkræfterne igen.

5. Et godt alternativ til cyklen

Sidst men ikke mindst, så vil en el ladcykel også være et glimrende alternativ til din traditionelle cykel. Faktisk viser en hel del undersøgelser, at man med en elcykel ganske enkelt ender med at bruge cyklen langt mere. Dette skyldes naturligvis, at man har muligheden for at tage den indbyggede motor i brug – hvis man skulle befinde sig midt i den karakteristiske danske modvind på cykelstien. Sørg blot for at du vælger en el ladcykel i en god kvalitet (og med et godt batteri), og du vil nu være perfekt udrustet til at møde selv det hårdeste blæsevejr med åben pande.

Author

Redaktionen