Home Hus og have Hvordan fungerer en snapramme?
Hus og have

Hvordan fungerer en snapramme?

Hvis du aldrig før har hørt om en snapramme, så kan du glæde dig over, at du nu skal møde et redskab, der gør din hverdag nemmere. En snapramme kan nemlig bruges til rigtig mange forskellige ting, og så er den meget nem at bruge. Det gør en snapramme ideel til butikker, forretninger og andet, hvor en travl hverdag gør det nødvendigt med nemme løsninger, der virker.

Din snapramme er nem at bruge

En snapramme er et nemt redskab at bruge i din butik, forretning eller mange andre steder, fordi den nemt kan hjælpe dig med at sætte nyt salgsmateriale op og skifte det gamle ud. Hvis der sker ændringer i budskaber, priser eller lignende, tager det ikke lang tid at komme med på sporet igen.

For at tage din snapramme i brug, sættes selve rammen fast på væggen, og der bliver den siddende. Du skal altså ikke have hele rammen ned, når du skal skifte dit materiale. En snapramme fungerer nemlig ved, at du skubber kanterne op, og de er udstyret med en lille fjeder, så de kan vippes helt op hele vejen rundt. Derfra kan du let tage det gamle materiale ud sammen med rammens frontplade og sætte det nye i, og så klapper du simpelthen bare kanterne sammen igen, så dit materiale sidder godt fast og ikke falder ud eller bliver skævt.

Brug en snapramme til at vise salgsmateriale og andet frem

Med en snapramme i din butik, forretning eller lignende, kan du vise dit salgsmateriale frem i en ramme, der både er stilet og praktisk. Der findes nemlig rigtig mange forskellige slags snaprammer, så du kan vælge den, du synes har det pæneste look, eller som passer bedst til dit materiale. For eksempel kan du vælge en snapramme med aluminiumsprofil, farvet profil eller andet, og du kan også vælge en snapramme i den størrelse, der passer bedst til det materiale, du gerne vil vise dine kunder. På den måde kan du altid få en snapramme, der passer til din markedsføring.

Men en snapramme kan også bruges i virksomheder, hvis du gerne vil have muligheden for at hænge dekorative plakater eller lignende op på kontorer, gange eller andre steder. Har du en restaurant, kan du også for eksempel bruge en snapramme til at hænge menuen op, så den er synlig for dine gæster.

Find din snapramme hos display.dk

Hvis du vil finde et bredt udvalg af snaprammer, så kan du se et hav af forskellige størrelser, farver og profilbredder på display.dk. Der kan du for eksempel også læse meget mere om, hvordan du bruger din snapramme. display.dk tilbyder også mange andre løsninger til fremvisning til salgsmateriale og andet, for eksempel brochureholdere til alle behov, mange forskellige gadeskilte, whiteboards til kontoret og meget andet. Derudover har display.dk også masser af tilbehør til for eksempel whiteboards, så du kan finde det hele samlet på ét sted. Vil du finde din snapramme i dag, kan du lave køb af snaprammer her.

Author

Redaktionen