Home Hus og have Hvilken luft til vand varmepumpe er bedst? 3 tips
Hus og have

Hvilken luft til vand varmepumpe er bedst? 3 tips

Overvejer du en luft til vand varmepumpe i dit hjem, så er der nogle ting, du skal tænke over, inden du finder den rette model. Det er nemlig ikke den samme model, der er lige god til alle hjem, så her får du 3 tips, der kan hjælpe dig på vej til at finde den bedste luft til vand varmepumpe til dig.

1. Størrelsen på huset har noget at sige

Når du skal vælge en luft til vand varmepumpe, så er det vigtigt, at du tager husets størrelse med i dine overvejelser. Det har nemlig rigtigt meget at sige, i forhold til hvor stor en luft til vand varmepumpe du skal vælge. Vælger du ikke rigtigt første gang, kan du risikere, at du får en luft til vand varmepumpe, der er overdimensioneret, og det kan betyde, at levetiden på din luft til vand varmepumpe bliver kortere. Vælger du derimod en underdimensioneret luft til vand varmepumpe, vil du opleve, at du ikke har nok varme, når det er koldest og derfor ikke kan få dit hjem varmt nok. Derfor er den rigtige luft til vand varmepumpe for dig en luft til vand varmepumpe, der har den helt rigtige størrelse i forhold til dit hjem.

2. Husk også, at en luft til vand varmepumpe kan støje

Med monteringen af en luft til vand varmepumpe vil du også opleve, at den laver noget lyd. Derfor skal du også tænke over, hvor din luft til vand varmepumpe skal placeres, og hvor meget støj den må lave. Hvis din luft til vand varmepumpe er placeret et sted, hvor du vil komme til at kunne høre den, så vil den rigtige model for dig være en af de luft til vand varmepumper, der er mere støjsvage. Typisk er de lidt dyrere modeller også mere støjsvage, men det kan virkelig også være værd at investere i, så din luft til vand varmepumpe ikke kommer til at genere dig.

3. Søg hjælp hos eksperter, hvis du er i tvivl

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte henne, når du skal finde den bedste luft til vand varmepumpe til dine behov, så kan du altid søge hjælp hos nogle, der har mere viden om emnet. For eksempel har NovaSolar mange års erfaring med salg og montering af luft til vand varmepumper, så du kan få rigtig god hjælp hos dem. De hjælper dig gerne med at finde den rette model, og de kan også montere den hos dig efterfølgende – de leverer og monterer nemlig over hele landet.

På hjemmesiden novasolar.dk kan du se det brede udvalg af luft til vand varmepumper, så du kan komme et skridt nærmere at finde den bedste varmepumpe for dig. Du kan også læse mere om fordelene ved at skifte til en luft til vand varmepumpe, blandt andet hvordan en luft til vand varmepumpe virker, og hvor meget den kan hjælpe dig med at spare på dit varmeforbrug.

Author

Redaktionen