Home Hobby Horsepartner.dk: Dit online Islænder univers
Hobby

Horsepartner.dk: Dit online Islænder univers

Har du en islænder, så ved du også, at den type hest kræver en særlig type udstyr, og det kan være svært at finde det rette med den rigtige pasform. Derfor har Horsepartner dedikeret sig til at levere rideudstyr til islændere, så du altid kan finde det, du skal bruge, og du kan finde det hele samlet på deres hjemmeside horsepartner.dk.

Find dit islænder rideudstyr hos Horsepartner

Er du på udkig efter rideudstyr, der er lavet specifikt til islændere, kan du uden tvivl finde det hos Horsepartner. De har for eksempel sadler og trenser, der passer bedre til islænderes krop, end normale sadler og trenser gør. Folkene bag Horsepartner har selv mange års erfaring med islændere, så de ved lige præcis, hvilket rideudstyr der passer til den type hest. Derfor kan du også føle dig sikker på, at du på horsepartner.dk finder rideudstyr til islændere, der hjælper til med at gøre din rideoplevelse til en leg.

Alt rideudstyr til islændere, som du finder hos Horsepartner, er fra de bedste leverandører på markedet, så du får en god kvalitet af udstyr til din hest. Alt udstyret er lavet med en god pasform, så det bliver mere behageligt for både dig og din hest at bruge.

Find også ridetøj hos Horsepartner

Udover rideudstyr finder du hos Horsepartner også et bredt udvalg af ridetøj. At have det rigtige tøj på, når du rider, kan gøre hele forskellen, så du ikke oplever gener, når du er på tur. For eksempel kan du få gnavesår, hvis du ikke har de rette ridebukser på, og du kan få vabler og sår på hænderne, hvis du ikke har et par gode ridehandsker. Alt det og mere til kan du få løst ved at finde dit ridetøj hos Horsepartner.

På horsepartner.dk kan du også finde masser af rideudstyr til stævner, så du er helt klar, når det er tid til at performe. Der er et stort udvalg af stævnetøj til dig som rytter, så du kan tage dig ud på lige den måde, som du har det bedst med og føle dig klar til at give den gas, når du går på banen.

Bestil online eller besøg butikken

horsepartner.dk kan du finde alt dit rideudstyr og bestille det direkte hjem til hoveddøren. Oftest kan du have tingene hjemme indenfor bare 1-3 dage, så du ikke behøver vente længe på alt dit nye rideudstyr til din islænder. Bestiller du for mere end 599 kr. får du fri fragt.

Vil du hellere prøve at stå med dit rideudstyr i hænderne først, så har Horsepartner også en fysisk butik, der ligger lidt udenfor Frederikshavn. I butikken kan du få en fornemmelse af alle de lækre islænder brands, inden du tager din beslutning, så du er helt sikker på, at du vælger det rette udstyr til både dig og din hest. Du kan også bestille dit rideudstyr, så du kan afhente det i butikken indenfor åbningstiderne, og du modtager en SMS, når din bestilling ligger klar til dig.

Author

Redaktionen