Home Sport og sundhed Her kan du finde de bedste gratis madopskrifter
Sport og sundhed

Her kan du finde de bedste gratis madopskrifter

Interessen for madlavning herhjemme har nok aldrig været større. Der er nemlig virkelig sket meget det seneste årti, når det kommer til madlavning, og danskerne er nemlig for alvor rykket tilbage i køkkenerne. De mange madprogrammer på både fjernsynet og ikke mindst YouTube og Netflix har uden tvivl en stor del af skylden for dette. Der findes desuden et væld af lækre og gratis madopskrifter, som man kan prøve kræfter med derhjemme i køkkenet – og dette har uden tvivl blot forstærket denne tendens. For at hjælpe dig lidt i gang, så får du her tre bud på de bedste hjemmesider med gratis opskrifter på nettet.

Valdemarsro.dk

Denne populære hjemmeside er første og sidste stop, når det kommer til at finde lækre opskrifter – helt gratis. Sidens stifter Ann-Christine Hellerup Brandt startede Valdemarsro.dk helt tilbage i 2007, og har siden ikke set sig tilbage. På denne side kan du b.la. finde langt over tusind opskrifter på lækker mad til hele familien. Uanset om det drejer sig om hverdagsmad, søde desserter eller lækkert tilbehør, så vil du helt sikkert ikke løbe tør for opskrifter i den overskuelige fremtid. Valdemarsro.dk har desuden et praktisk og innovativt index, hvor du kan søge efter opskrifter baseret på en bestemt ingrediens. Hvis du f.eks. søger på bladselleri, så vil du nu blive præsenteret for en lang række opskrifter der indeholder bladselleri. Så bliver det vist ikke meget bedre.

Meyers

Claus Meyer behøver næppe den helt store introduktion. Meyer har nemlig været en fast bestanddel af den danske kulinariske scene siden 1980’erne. Nu har stjernekokken med hjemmesiden MEYERS også  fundet sin vej til internettet, hvor han leverer fantastiske opskrifter og relevant info til alle madlavningsglade danskere. På trods af at der er tale om en hjemmeside, der har Meyers forretningsemperium som hovedfokus, så vil du dog stadig kunne finde en masse gratis madopskrifter alligevel – inddelt efter dagens hovedmåltider. Sidst men ikke mindst, så har du også mulighed for at bestille en af Claus Meyers mange kogebøger , bestille en måltidskasse eller noget lækker catering – alt sammen direkte fra hjemmesiden.

Emma Martini

Sidst men ikke mindst kan du også finde nogle fremragende gratis opskrifter hos Emma Martini.  Denne hjemmeside er ikke så meget en madblog, som en hjemmeside der omhandler livsstil i alle dens afskygninger. På Emma Martinis side kan du udover fokuset på maden, såmænd også følge med i hendes personlige rejseblog – via f.eks. videodagbøger. Når dette så er sagt, så er der dog masser at hente for enhver madlavningsinteresseret besøgende. Emma er nemlig en erfaren kogebogsforfatter, der først og fremmest elsker mad – og gudskelov ønsker at dele ud af sine erfaringer. Opskrifterne på hjemmesiden er på ganske overskuelig vis inddelt i nogle praktiske hovedkategorier, der gør det særdeles nemt at finde den helt perfekte opskrift. Desuden kan du også søge efter gratis madopskrifter baseret på verdensdel, så du nu kun vil blive præsenteret for retter med f.eks. en asiatisk indflydelse. Siden er intuitiv med masser af gode opskrifter, der oven i købet er fuldstændigt gratis.

Author

Redaktionen