Home Hus og have HAY: Det moderne, kvalitetsbevidste og tidløse valg
Hus og have

HAY: Det moderne, kvalitetsbevidste og tidløse valg

HAYs produkter er et stilbevidst valg i indretningen af boligen, og den høje kvalitet samt de lækre materialer betyder, at du kan nyde produkterne i dit hjem mange år i fremtiden – også fordi både møbler og boligtilbehør fra HAY har et tidløst og holdbart design, der holder længe fremover.

Indret din bolig med HAY

I HAYs univers finder du alt fra de mindre accessories som tandbørster, lysestager og bakker til de større møbler som sofaer, skriveborde og forskellige typer stole. De lækre materialer og det gode design med inspiration fra arkitekturen og modeverdenen betyder, at du altid kan finde HAY møbler og accessories, der passer ind i lige dit hjem og din stil, men som også kan være med til at gøre din stil mere personlig og give den mere kant. HAY bruger ofte farverige og sprudlende designs, så hvis du i forvejen har indrettet dit hjem med farver som sort, hvid og grå, kan du bruge HAYs farver til at bryde det lidt op.

HAY er grundlagt med idéen om, at godt design skal være tilgængeligt for flest mulige mennesker, og hos TrendyLiving kan du finde et bredt udvalg af HAY produkter til en god pris. Der er prisgaranti, så du er altid sikker på at finde den bedste pris på dit yndlingsmøbel eller dit favorit boligtilbehør.

Dine HAY møbler holder i mange år

Når du køber møbler og boligtilbehør fra HAY, er du også sikker på at få produkter i høj kvalitet. Møblerne er lavet af solide og kraftige materialer, så de kan tåle at blive brugt, og det er typisk materialer som træ, stål, tekstil og læder, der går igen i møblerne. Det betyder, at dine HAY produkter er en investering, da de kan holde i rigtig mange år. Derudover er det også nogle materialer, der bliver ved med at moderne i mange år, da det er materialer, der altid går igen i indretningen. På den måde sikrer du dig, at du ikke skal skifte hele din stue eller lignende ud efter kort tid.

HAY er dansk design med skandinavisk minimalisme

HAY blev grundlagt i Danmark i 2002, og siden dengang er det gået stærkt med at erobre verden. I dag har virksomheden hovedkontor i København, men de har også butikker verden over. Når du køber HAY møbler eller boligtilbehør er det altså dansk design, du får med hjem. HAY er tro over for den skandinaviske minimalisme, og det er den stilrene skandinaviske stil, du kan tilføre til dit hjem, for eksempel ved at indrette dit spisehjørne med HAYs populære ”About a Chair” eller tilføre enkelthed på badeværelset med spejlet ”Strap Mirror”. Begge dele kan du finde billigt på trendyliving.dk, der både har prisgaranti og E-mærket, så du er sikker på at få den bedste pris og kan handle trygt. Hvis du bestiller lagervarer, får du dag til dag levering, så du hurtigt kan tage dine nye yndlingsmøbler i brug.

Author

Redaktionen