Home Erhverv Gummihandske-Guiden: Sådan vælger du de rigtige gummihandsker
Erhverv

Gummihandske-Guiden: Sådan vælger du de rigtige gummihandsker

Der findes et bredt udvalg af gummihandsker på markedet i dag, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilke gummihandsker du skal bruge, når du arbejder. Men det behøver ikke være så besværligt at beskytte sine hænder, og derfor får du her en guide til, hvordan du vælger de helt rigtige gummihandsker til dit arbejde.

Find ud af, hvor lange dine handsker skal være

I nogle arbejdssituationer kan du opleve, at du får stænk op på armene af den ene eller anden ting, og der kan det være nødvendigt at beskytte hele armen og ikke kun din hånd. For at finde de bedste gummihandsker til dit arbejde, skal du altså tænke over din arbejdssituation, og hvor meget af kroppen, du skal dække. Er det kun hånden, der kan blive udsat for at arbejde med kemikalier eller andet, den skal beskyttes imod, så kan du sagtens klare dig med en handske, der stopper lidt oppe ad håndleddet. Men kan du få stænk længere oppe ad armen, så er det en god idé at beskytte dig grundigt ved at bruge gummihandsker, der går et godt stykke op ad armen og eventuelt hele vejen op til skulderen.

Vælg gummihandsker i det rette materiale for dig

Når du skal vælge dine gummihandsker, så skal du også finde ud af, hvilket materiale der er bedst for dig at arbejde med. Rigtig mange gummihandsker er lavet af latex, og det er ikke alle mennesker, der kan tåle latex lige godt. Men latex er et meget elastisk og slidstærkt materiale, som er godt at arbejde med. Ved du på forhånd, at du er allergisk over for latex, så kan det være en god idé enten at bestille dine gummihandsker i et andet materiale, selvom det ikke nødvendigvis er ligeså elastisk og slidstærkt. Det er også en mulighed at klorbehandle dine gummihandsker, da det nedsætter risikoen for at få en allergisk reaktion for nogle mennesker.

Find dine gummihandsker hos SikkerhedsGiganten

Mangler du et sted, hvor du kan finde gummihandsker, så har SikkerhedsGiganten et stort udvalg af gummihandsker i forskellige længder og størrelser, så der er noget til enhver arbejdssituation. Hos SikkerhedsGiganten kan du altså finde lige præcis de gummihandsker, der passer til dit arbejde, så du kan skåne dine hænder, hvis du har behov for det, når du arbejder.

SikkerhedsGiganten bestræber sig på at have Danmarks bedste kundeservice, så du kan handle trygt, når du køber dine gummihandsker hos dem. Derudover har de også en masse ekspertviden hos deres kundeservice, så du altid kan henvende dig ved dem, hvis der er noget, du er i tvivl om. SikkerhedsGiganten har en fysisk butik i Esbjerg, hvor du kan se deres produkter, men ellers kan du finde alt, hvad du skal bruge af gummihandsker og masser af andet sikkerhedsudstyr på sikkerhedsgiganten.dk.

Er du klar til at finde dine gummihandsker, så køb gummihandsker her på sikkerhedsgiganten.dk, hvor du kan finde hele det store udvalg af gummihandsker.

Author

Redaktionen