Home Hus og have Designhome.dk: Unikke møbler og lamper til din boligindretning
Hus og have

Designhome.dk: Unikke møbler og lamper til din boligindretning

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at vi danskere er glade for boligindretning. Selv efter dansk designs gyldne alder, så står det bestemt ikke stille på designfronten herhjemme. Faktisk spytter landets forskellige designskoler dusinvis af nye vordende designstjerner hver eneste år; og dette kan mærkes. Kvaliteten og variationen er nemlig utroligt høj hos arvtagerne fra de unge designeres berømte forgængere. Dette er med andre ord ensbetydende med en masse nyt design til din bolig, der har gjort det nemmere end nogensinde før at anskaffe sig smukke møbler og lamper til boligen.

Designhome.dk – første og sidste stop til dine møbler og lamper

Især internettet har gjort det rigtigt nemt og bekvemt at finde møbler og lamper i en god kvalitet – og til en fornuftig pris. Og det er her at danske Designhome.dk træder ind på scenen. Hos denne kvalitetsforhandler kan du nemlig finde nogle af landets mest originale og smukke luksus møbler og lamper. Prøv bare at se de tre følgende produktkategorier, der alle er smukt repræsenteret på hjemmesiden – der selvfølgelig er E-mærket.

Lænestole

Designhome.dk er b.la. specialister i smukke luksus lænestole, der gør det muligt at få leveret smukt design til din bolig. Tag f.eks. et kig på deres populære lænestol ”Amazon Patina” fra ”Fuhrhome”, der netop fungerer som et klasseeksempel på firmaet overordnede designæstetik. Denne luksuriøse lænestol har ganske enkelt det hele. Et smukt sort stel i stål, der bærer en siddedel fremstillet i råt kvalitetslæder i en elegant brun farve. Og den gode nyhed er, at du ikke vil finde to identiske Amazon Patina stole. Du får med andre ord en unik lænestol, som ingen andre vil have helt magen til.

Sofa- og sideborde

Som specialister indenfor møbler og lamper, så er Designhome.dk naturligvis også leveringsdygtige indenfor elegante og smukke sofa- og sideborde til din nye lænestol. Hvis du derfor er på udkig efter et sofa/sidebord produceret med de bedste materialer, så bør du bestemt bruge lidt tid på at gennemse det store udvalg på hjemmesiden. Et sofa/sidebord kan nemlig være med til at give dit hjem det sidste element til at fuldende billedet. Og så er de såmænd også rigtigt praktiske. Ved at have et sofa/sidebord ved siden af sofaen, så har du nu et godt sted at stille dine lamper, bøger og mobiltelefon – så det hele ikke blot ligger og roder i sofaen eller rundt omkring i boligen. Fuhrhome er endnu engang stærkt repræsenteret indenfor denne kategori, og vil med deres smukke og moderne i enten messing, kobber og endda beton. Der er altså tale om unikt kvalitetsdesign, der bestemt er alle pengene værd. Udover Fuhrhome, så vil du også kunne finde brands, såsom Kokoon Design hos Designhome.dk.

Bali lamper

Sidst men ikke mindst, så er Designhome.dk en af landets mest kendte forhandlere af de smukke og populære Bali lamper. Disse håndlavede kobberlamper er fremstillet i Indonesien, og er et smukt eksempel på en unika lampe, der er tro mod de sidste mange århundreders håndværkstraditioner i det asiatiske land. Bali lamper kan findes i tre farver på hjemmesiden, og hver eneste lampe er selvfølgelig 100% unik. Faktisk finder du ikke en Bali lampe herhjemme i bedre kvalitet – blot endnu en grund til at Designhome.dk bør være dit første og sidste stop, når det kommer til møbler og lamper.

Author

Redaktionen