Home Hus og have 7 massageapparater du (måske) ikke vidste fandtes
Hus og have

7 massageapparater du (måske) ikke vidste fandtes

Massageapparater er et fantastisk redskab til b.la. at få bugt med genstridige muskelknuder. Men er du klar over, at der faktisk findes en hel del forskellige typer? Et massageapparat er nemlig ikke længere blot et enkelt apparat til at massere dine skuldre og ryg. Prøv blot at læse videre her, og se hvad et massageapparat ellers kan.

Øjenmassage

Rigtig mange mennesker lider af migræner og ubehagelige spændingshovedpiner – der ofte stammer fra området omkring øjnene. Gudskelov findes der nu et massageapparat, der er specifikt designet til området omkring øjnene. Med dette fantastiske apparat, så vil din pande, tindinger og så selvfølgelig dine øjne nemlig masseres.

Gennem en serie af vibrationer og lufttryk vil dette handy massageapparat nu gå ind, og arbejde på alle spændingerne  – og selv den værste spændingshovedpine vil nu være en saga blot. Disse massageapparater kommer typisk også med indbygget varmeelement og musikafspilning, hvilket naturligvis blot giver dig en endnu bedre oplevelse. Køb det her, og se hvorfor massageapparater til øjenområdet er blevet en af de mest populære typer på markedet.

Det håndholdte massageapparat

Et andet populært massageapparat er de såkaldt håndholdte massageapparater. En af de væsentligste grunde til de håndholdte massageapparaters succes er de kan kommes i håndtasken, så de altid er ved hånden. Der er her tale om et perfekt massageapparat til rejsen eller kontoret. Hvis man til gengæld er på udkig efter en mere dybtgående massage, så anbefales det i stedet at man vælger et af de andre massageapparater på denne liste.

Massagesædet

Hvis du tilbringer en stor del af din tid i bilen, så vil et massagesæde til gengæld være lige noget for dig. Her får du nemlig ligeledes et mobilt massageapparat, der passer lige godt i bilsædet som på kontorstolen. Og der findes desuden flere forskellige typer at vælge imellem. Du kan f.eks. finde en god pris på massagesæde her. Et massagesæde er en fremragende løsning, hvis man ikke har tid til at få en professionel massør til at tage sig af ens ømme muskler og led. Et massagesæde i god kvalitet vil desuden komme med adskillige indstillinger, så man altid kan få lige præcis den massage man har behov for.

Fodmassage

Hvis du til gengæld bruger meget af din tid på fødderne, så vil du sikkert kunne nikke genkendende til et vedvarende problem med ømme fødder. Heldigvis findes der nu også et massageapparat til at håndtere dette problem. Et massageapparat til fødderne er nemlig intet mindre end uundværligt, hvis du ønsker en smidigere og mindre øm fodmuskulatur – der oven i købet forbedrer blodcirkulationen i dine fødder. Køb massageapparat til fodmassage her, og du vil nu have givet dig selv en stor hjælpende hånd med på vejen til et liv uden smerter i fødderne – og endda ofte med fri fragt oven i handlen. Men et massageapparat  til fødderne kan faktisk mere end blot massere ømme fødder. Det kan nemlig også ofte anvendes på benene. Mange modeller er nemlig designet med en effektiv lufttryksfunktion, der netop har til hensigt at forbedre blodcirkulationen i brugerens ben. Du kan tilmed også justere dit massageapparats intensitet, så du kan få præcis den styrke som passer bedst til dit egentlige behov.

Massage madrassen

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre kan du nu også investere i en perfekt kombination af komfort og massage med en kvalitets massage madras. Med en massage madras får du altså ikke blot en kvalitetsmadras i Memoryfoam, der automatisk vil give dig en langt bedre nattesøvn; du får også muligheden for at give dig selv en dybdegående massage – alt imens du ligger på madrassen. Nu spørger du måske dig selv, hvordan en massage madras egentlig fungerer. Svaret på dette spørgsmål er simpelt. En massage madras fungerer nemlig først og fremmest ved at sende blide vibrationer og lufttryk ud igennem madrassen, der på utroligt behagelig vis vil lindre selv de ømmeste muskler. En massage madras er især velegnet til ældre mennesker eller personer med nedsat førlighed, og hvis man ønsker det allerbedste resultat, så anbefales det ydermere at kombinere madrassen med en elevationsseng i god kvalitet. Køb din massage madras her; du fortjener nemlig den bedste nattesøvn helt uden smerter og ubehag.

Massagepuden

Massagepuder er en anden mulighed, når det kommer til effektiv massage på farten. Ved at investere i en kvalitetspude, så har du nu muligheden for at give dig selv en massage hvor som helst på din krop. Uanset om du er på udkig efter et mindre massageapparat til hjemmet, bilen eller jobbet, så vil du bestemt ikke gå galt i byen med en massagepude. Med dens unikke design med fire roterende kugler vil du nu give dig selv den bedste gave overhovedet; en førsteklasses massage – hvor som helst og når som helst.  Prøv blot at se denne massagepude i god kvalitet ved at klikke her på linket. Hvis du mere er til Shiatsu-massage, så kan du selvfølgelig også tage et kig på denne shiatsu massagepude.

Shakeboards – vibrationsbrættet med flere formål

Shakeboards er et af de seneste tiltag, når det kommer til et effektivt massageapparat. Dette vibrationsbræt henvender sig især til to bestemte målgrupper – nemlig motionister og folk der undergår en eller anden form for genoptræning. Vibrationsbrættet hjælper først og fremmest brugeren med at forbrænde kalorier, hvilket selvfølgelig er perfekt for folk, der ønsker at forbrænde større mængder fedt. Et Shakeboard fungerer nemlig i en vis forstand på fuldstændig samme måde som en maskine i motionscenteret, hvor man arbejder på de individuelle muskelgrupper. Forskellen er dog, at man med et Shakeboard faktisk kan arbejde med flere muskelgrupper på én og samme tid. Det eneste der kræves er blot, at man skifter stilling på vibrationsbrættet. Men det stopper ikke bare her. Et Shakeboard er nemlig også et fremragende redskab til at forbedre en persons blodcirkulation og ikke mindst balance. Ved at vælge et vibrationsbræt, så får du nu ikke blot et massageapparat; du får samtidigt også en træningsmaskine, der kan betjenes manuelt eller via en serie af træningsprogrammer. Hvis dette lyder interessant, så bør du bestemt tage et kig på dette fremragende Shakeboard her.

Author

Redaktionen