Home Hus og have 6 gode grunde til at investere i en naturgrund og bygge selv
Hus og have

6 gode grunde til at investere i en naturgrund og bygge selv

Der er rigtig god mening i at købe en naturgrund til at bygge ens nye sommerhus. Heldigvis er der rigeligt med udvalg af gode naturgrunde fordelt over hele landet, hvilket dog til tider kan være mere forvirrende end man egentligt har lyst til. For hvor vil det egentligt være bedst at placere ens nye sommerhus? Man kunne jo f.eks. vælge en naturgrund i Nordsjælland eller måske finde en naturgrund til salg i det smukke vesterhavsområde. Uanset hvad du foretrækker, så vil der altid være disse 6 grunde til at investere i en naturgrund og bygge selv.

1. Du kan spare penge med et nyt sommerhus

Hvis du vælger en tom naturgrund, så vil du i rigtigt mange tilfælde faktisk ende med at spare en hel del penge. Det er nemlig typisk langt dyrere at renovere et gammelt sommerhus end at bygge et splinternyt.

2. Mindre vedligeholdelse

En anden klokkeklar fordel ved at finde en god naturgrund til salg er, at du med et nyt sommerhus naturligvis også vil slippe for rigtigt mange vedligeholdelsesopgaver. Det vil nemlig helt sikkert være langt mindre der skal repareres med et nyt hus end et ældre sommerhus. Og dette vil ikke blot spare dig penge i det lange løb, men selvfølgelig også en masse besvær. Et sommerhus skal jo nemlig helst bruges til som afslapningssted, og ikke som arbejdslejr.

3. Et moderne sommerhus

Desuden vil du med en naturgrund naturligvis også fuldstændigt selv kunne bestemme hvilken slags sommerhus, der passer bedst til dine behov. Og endnu bedre, du vil oven i købet få dig et moderne hus med langt flere moderne bekvemmeligheder (såsom et bedre indeklima) end hvis du skulle vælge en sommerhusgrund med et eksisterende og ældre sommerhus.

4. Lær dine nye naboer at kende

En anden bonus du får ved at bygge sommerhus på en naturgrund er, at du typisk ikke vil være den eneste. Du vil med andre ord nu kunne lære alle dine nye naboer langt bedre at kende, idet i jo netop ofte vil ende med at gå op og nedad hinanden, mens i bygger jeres respektive sommerhuse. Dette vil gøre fællesskabsfølelsen langt større i jeres nye sommerhuskvarter, og så er det jo altid hyggeligt at have naboerne over til f.eks. en grillaften.

5. Unik og smuk natur

Hvis du finder en naturgrund til salg i et smukt område, såsom Nørre Vorupør i Thy, så vil du oven i købet også kunne nyde de smukke solnedgange ved Vesterhavet omgivet af noget af den smukkeste natur i hele kongeriget. Lad os f.eks. bruge disse unikke Vesterhavspark naturgrunde som eksempel på dette. Her vil du nemlig kunne finde en smuk naturgrund til salg, der både ligger midt i det smukke nordjyske klithedelandskab, tæt på surferkolonien Cold Hawaii og ikke mindst i umiddelbar nærhed af måske den flotteste nationalpark i landet – nemlig Nationalpark Thy.

6. Ingen bopælspligt

Sidst men ikke mindst, så kan du oven i købet slippe for den sædvanlige bopælspligt ved at investere i den rette naturgrund. For at være tro mod ovenstående eksempel, så er dette nemlig lige præcis tilfældet hvis du vælger en naturgrund til salg hos Vesterhavspark.

Author

Redaktionen