Odds på Super Bowl LII

Odds på Super Bowl LII

Efter et brag af en søndag nat, har vi fundet de to Super Bowl finalister. New England Patriots klarede sig med nød og næppe, da de sænkede Jacksonville Jaguars. De skal derfor forsøge at forsvare deres Super Bowl sejr fra sidste år, når de møder Philadelphia Eeagles. Eagles gav i den grad øretæver til Minnesota Vikings, der ellers startede bedst ud.

Minnesota Vikings kom foran efter ganske få minutter på en touchdown af Kyle Rudolph. Men det var faktisk også det, som vikingerne havde at byde på. Vikings fik nemlig ikke scoret flere point. Da Eagles satte hele 38 point på tavlen, var det dem, der fortjent kunne gå i Super Bowl LII.

Super Bowl afvikles søndag den 4. februar. Eller det vil faktisk sige, at kampen officielt starter mandag den 5. februar kl 00.30. Det er derfor en kamp, hvor man gerne skal have sovet inden, eller hvert fald taget fri dagen efter. I hvert fald hvis man skal holde til hele kampen, der bliver forlænget grundet det store half-time show, hvor Justin Timberlake giver den gas i år.

Hvem er favoritten til at vinde Super Bowl?

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det er New England Patriots ført an af Quarterback Tom Brady, der er favoritter til at vinde Super Bowl igen i år. De har været det siden starten af sæsonen, men de forventer ikke, at det bliver nogen walk over. I skrivende stund giver New England Patriots odds 1.43 gange pengene igen, mens Philadelphia Eagles giver 2.90 gange pengene igen.

Det kan dog være en ide at gemme pengene til en omgang live betting på Super Bowl, da New England Patriots i de seneste kampe, er kommet dårlig fra start. Kampen mod Jacksonville Jaguars kunne således meget vel have været tabt. Ser man tilbage på seneste Super Bowl, så kom Patriots stort bagud til Atlanta Falcons. Hvis man tror Patriots går hen og vinder kampen, så kan det være en god ide at vente med at spille på dem til kampen er gået i gang, da de godt kan hænge lidt i bremsen i starten.

super bowl 52

Special spil på Super Bowl

Allerede nu en uge før Super Bowl, er der special spil på kampen. Desto mere vi nærmer os opgøret, desto flere odds vil der komme på Super Bowl LII. Mange af dem er nogle af de helt sjove af slagsen, der faktisk ikke har meget at gøre med selve kampen.

Det kan være odds på half-time showet, hvor du typisk vil kunne spille på den pågældende kunstner til kampen. Hvor mange gange Justin Timberlake vil skifte tøj, hvilken farve tøj han har på, om han vil bære briller/solbriller under koncerten og meget mere.

Der vil typisk også kunne oddses på, hvor mange TV-seere der vil være til kampen og odds på de mange forskellige reklamer. Så er der naturligvis også de mange special spil, der går på selve kampen. Du kan fx spille på Super Bowl MVP, kampens første touchdown og kampens resultat. Special spillene er typisk de spil, der får rigtig mange odds i løbet af Super Bowl, da oddsene er høje, og de giver lidt ekstra krydderi til kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *