Send et gratis gækkebrev med PostDanmark

send et gækkebrev med posten helt gratis

Påsken nærmer sig, og hvis du er bare en anelse lige som mig, så har du ikke nået at lave eller sende et eneste gækkebrev. Men der er hjælp at hente, for lige nu kan du helt gratis få hjælp til at lave og sende et gratis gækkebrev med PostDanmark. Send dit gækkebrev med PostDanmark her – det er helt enkelt.

Et gratis gækkebrev = et påskeæg til dig?

Det kan hurtigt blive en sjovere påske, når du kan sende gratis gækkebrev. Faktisk kan du sende op til 10 gratis, flotte gækkebrev med “Postkortet” fra PostDanmark – gækkebrev kommer direkte fra din computer til postkassen. Du vælger selv, hvordan dit gækkebrev skal se ud, hvad der skal stå – og hvem der skal have det. Men skynd dig ind og få dine koder til gratis gækkebreve her – påsken står for døren.

Send gratis gækkekort allerede i dag

Hvis du er klar til at sende dit gækkebrev, så følger her en lille oversigt over, hvordan du gør.


Se ovenfor, hvordan du sender dit gækkebrev med Post Danmark:

Prøv et Påskeæg for voksne

Hvis modtageren ikke gætter dit gækkebrev, skal du have et påskeæg fra modtageren. Det sjoveste af slagsen er Quick Påskeæg, hvor du kan skrabe dig op til 1 mio. kr. Hvis du ikke kan vente, kan du forkæle dig selv med det samme. Skrab og vind op til 1 mio. kr. her.

Kampagnen med et gratis gækkebrev er naturligvis en reklamekampagne, som Danske Spil står bag. Det sker i samarbejde med Post Danmark, og der stilles 50.000 gratiskoder til Postkortet.dk til rådighed i kampagneperioden. Koderne kan kun bruges til at sende gækkebreve på GratisIndex.dk. Det vil kun være muligt at sende gækkebreve til og med 8. april 2016, eller indtil de 50.000 gratiskoder er opbrugt. Deltagelsen er gratis, og hver person kan sende op til 10 gækkebreve i perioden. Øvrige betingelser om forsendelse af postkort kan ses på postkortet.postdanmark.dk.


4 Replies to “Send et gratis gækkebrev med PostDanmark”

    1. Hej Dann. Det var til påske til sidste år, og lige nu er der vist ikke mulighed for at sende gækkebreve. Men når vi kommer lidt tætter på påske, så kan det være, at de åbner for det igen. Så skal jeg nok lave en nyhed om det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *