Vind 1.000.000 kroner i ny gratis konkurrence

Kort om konkurrencen med masser af fede præmier:

  • Alle kan være med, uanset om man ved noget om fodbold eller ej.
  • 1 million kroner på højkant hver uge.
  • 10.000 kroner hver uge til den, som kommer tætteste på.
  • 50.000 kroner til den bedste spiller over 10 runder.

Bettime er en helt ny gratis konkurrence, hvor du kan vinde 1.000.000 kroner. Det er meget let at være med, og det er gratis at deltage. Tænk, at du kan vinde 1.000.000 kroner hver uge uden at risikere en krone af dine egne penge. I denne artikel fortæller vi nærmere om konkurrencen. Du kan også gå direkte til Bettime og tilmelde dig, og her kan du også læse mere om deltagelse:

Spil med i ny konkurrence om 1.000.000 kroner med gratis deltagelse

Brug din viden til at vinde den store gevinst, eller kryds fingre for, at du har heldet med dig.

Ny gratis konkurrence om 1.000.000 kroner

Det er som nævnt helt gratis at deltage i Bettime, hvor du hver uge kan være med i kampen om 1 million kroner. Gevinsten er uden yderligere krav, og den kan vindes hver eneste uge i resten af Superliga mesterskabspillet. Du kan helt gratis tilmelde dig og være med her, og du får endda en gratis gave her:

Få en gratis gave for at tilmelde dig

Sådan spiller du:

I hver runde af Alka Superligaens slutspil sættes der i Bettime en million kroner på højkant. Forudsig hvilket minut første mål bliver scoret i de tre topkampe. Er du den eneste, der rammer plet, vinder du en million.

  1. Tilmeld dig her og klik på ”KOM I GANG”
  2. Gæt hvornår første mål bliver scoret i hver af de 3 udvalgte kampe
  3. Du svarer ved at dreje hjulet rundt og derved sætte den tid, du gætter på. Herefter går du videre, indtil du har gættet på alle 3 kampe

Du kan rette i dine bud frem til 2 minutter før kampen afvikles. Du kan altid finde dine nuværende og tidligere bud under ”Mine Bud”. Hvor tæt på, du var, og din samlede placering finder du via ”Vindere og Leaderboard”

Bettime konkurrenceregler

Du er automatisk tilmeldt konkurrencen, når du har deltaget i mindst en runde og stillet uret for alle 3 kampe i den runde. Den gratis konkurrence løber indtil 29. maj 2017, og der er 10 runder i konkurrencen. Der er 2 præmier på højkant i hver runde 1 x 1.000.000 kr. og 1 x 10.000 kr. Herudover er der en turneringspræmie på 1 x 50.000 kr. Nedenfor er præmierne forklaret yderligere.

Hjemmesiden www.superliga.dk bruges som officiel kilde til Bettime kampagnen, og tidspunkt (minut) for scoring trækkes fra www.superliga.dk.

Du kan kun sætte uret én gang pr. runde. Du skal vælge minuttet for første scoring i enten 1. eller 2. halvleg for alle 3 kampe pr. runde. Man kan kun sætte uret for én runde af gangen. Eksempel: Du sætter først tidspunktet, som du tror første mål bliver scoret i kamp 1. (fx 12. Minut), herefter kamp 2 (fx. 51. minut), og til sidst kamp 3 (fx. 2. minut). Der regnes med eksakt minuttal, hvis der scores i dommerens overtid, lægges det til den endelige tid. Eksempel: En scoring 2 minutter inde i overtiden af 1. halvleg, er tiden 45 + 2 min. (= 47 min.)

Følg med på leaderboardet

Ved deltagelse i denne gratis konkurrence kan man følge med i ens leaderboard, som skabes ved første deltagelse i en runde. Leaderboard viser ens personlige for hver runde valgte minuttal i alle 3 kampe. Vær opmærksom på, at deltager du ikke i en runde, bliver der pålagt 90 minutter til din samlede scorer på leaderboardet. Dette vil ske for hver runde, du ikke deltager i.

Særlige begivenheder: Ender en kamp 0-0, er der ingen der vinder. Alle tilføres 90 minutter på leaderboardet. De 90 minutter tildeles alle spillere uanset, hvilke minut(ter) man har gættet på til kampen. Hvis en kamp ender 0-0, vil der ingen vindere være af 1 million kr. Det er dog stadigvæk muligt at vinde rundepræmien på 10.000 kroner gratis. Hvis du ikke sætter uret for alle 3 kampe i alle 10 runder, så har du ikke mulighed for at vinde turneringspræmien på 50.000 kr.

Du kan dog sagtens vinde rundepræmier, selvom du skulle misse 1 eller flere runder, blot du deltager i den respektive runde. De 3 kampe, som du skal vælge scoringsminutterne til, offentliggøres løbende. Du skal placere dine 3 valg senest 2 minutter inden kickoff for første kamp i hver runde. Valg foretaget herefter tæller ikke med. Aflyses eller udsættes blot 1 af kampene i runden mærkbart, så udgår hele runden. Ingen ændringer vil ske på leaderboardet

Hvad kan jeg vinde?

En hovedpræmie, hver runde (1.000.000 kroner)

For at vinde hovedpræmien på 1 million kroner skal du ramme det eksakte minut for første scoring i alle 3 kampe i én runde i BetTime konkurrencen. Er der flere vindere i samme runde, deles præmien ligeligt blandt vinderne.

En sidepræmie, hver runde (10.000 kroner)

Spilleren med lavest minutdifference pr. runde vinder 10.000 kroner. Er der flere vindere i samme runde, deles præmien ligeligt blandt vinderne. Hvis du har vundet 1.000.000 kr., så kan du ikke også vinde 10.000 kr. i samme runde. Præmien vil i sådanne tilfælde gå til spilleren tættest på efter dig.

vind 1 millioner kroner i ny gratis konkurrence

En turneringspræmie (50.000 kr.)

Spilleren med laveste minut-difference over samtlige ti runder vinder 50.000 kr. i kontanter. Du skal have deltaget i samtlige runder for at kunne vinde præmien Er der flere vindere, trækkes der lod om kun én vinder.

Hvordan kontaktes vinderne?

Vinderne får direkte besked i deres spilindbakke og pr. telefon senest 2 hverdage efter runden er spillet færdig. Præmien bliver overført til vindernes Unibet konto hurtigst muligt

Generelle forbehold

Bettime forbeholder sig retten til at stoppe hele konkurrencen, når der er fundet vindere af millionpræmien 2 gange. Eventuelle pengepræmier bliver kun overført til vinderens konto, hvis denne konto er verificeret (eller bliver det senest 72 timer efter vundet gevinst). Hvis du ikke har verificeret din konti, da vil du typisk blive gjort opmærksom på dette via en ”gul bjælke” øverst på vores side.

Du kan finde al information omkring ”verificering-processen” her. Der laves en verificering af alle kunder, og det er nødvendigt at se nogle dokumenter for at beskytte din konto og for at overholde juridiske samt licenskrav. Der forbeholdes ret til at ændre eller annullere hele konkurrencen til enhver tid. Ansatte hos Kindred Group og medlemmer af disses husstande må ikke deltage i denne gratis konkurrence. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.

Hvis der er mistanke om snyd med deltagelsen forbeholder Kindred Group sig retten til at diskvalificere vedkommende fra en gratis konkurrence og finde en anden vinder. De generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *