Læs alle de nyeste magasiner på nettet gratis i en måned

Har du hørt om WYPE? Det er en spritny måde at få adgang til alle de fedeste magasiner på nettet. Du kan læse dem online, eller du kan downloade dem og læse dem i bilen, på flyet, i udlandet og andre steder, hvor du måske ikke har optimal adgang til en netforbindelse. Lige nu kan du prøve WYPE helt gratis i en måned her.

Hvad er WYPE, og hvad får jeg ud af gratis adgang

Med WYPE får du adgang til de nyeste udgaver af alle Bonniers magasiner. Du kan som nævnt læse dem online eller downloade dem og læse dem offline, når du har tid. Du kan dele dit WYPE abonnement med hele familien og bruge det på op til 5 enheder. Lige nu kan du få 1. måned gratis – uden binding – og altså prøve WYPE helt gratis.

Prøv WYPE gratis i en måned uden binding.

Efter din første gratis måned får du fuld adgang til ALLE de nyeste udgaver af Bonnier Publications magasiner til 99 kr. pr. måned.

Du får bl.a. adgang til Illustreret Videnskab, I FORM, National Geographic, Bo Bedre, Historie og mange flere. Er du printabonnent på et af magasinerne, har du altid gratis adgang til alle digitale udgaver af dit magasin. Som printabonnent får du fuld adgang til nyeste digitale udgave af ALLE magasiner i WYPE til særpris 29 kr. pr. måned. Købet foretages med betalingskort og bliver automatisk trukket hver måned.

Så nemt kommer du i gang på WYPE

Først skal du oprette dig som bruger og få 1 måneds gratis prøveperiode. Download WYPE gratis fra Google Play eller Apple App Store. Log ind med de brugeroplysninger, som du har fået tilsendt på e-mail. Du har nu adgang til at læse og downloade dine magasiner.

Prøv en måned for 0 kr. uden binding. Er du allerede abonnent på et af Bonniers magasiner, fortsætter du til særpris 29 kr. Start din gratis måned nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *