Få gratis billet til Nordicbet Liga kampen mellem Viborg og Esbjerg + 5 fadøl

Opgøret i toppen af Nordicbet Ligaen spidser til, og nu kan du komme med til en af de spændende topkampe. Nordicbet inviterer nemlig til det forventede brag mellem Viborg og Esbjerg. Der er tale om nedrykkerne fra Superligaen, der allerede kæmper om at komme tilbage. Kom ind og se kampen gratis med 5 fadøl her.

Få en gratis billet til Nordicbet Ligaen VFF – EFB med fadøl

Kunne du tænke dig at komme ind og se det forventede brav, så byder Nordicbet lige nu på en gratis billet til kampen samt 5 fadøl eller sodavand. Du kan få din billet her.

Der er kun et enkelt krav for at få din billet. Du skal blot spille for mindst 50 kr. på Nordicbet Liga-sponsoren Nordicbet. Så får du en gratis billet til kampen, der spilles lørdag den 12. maj kl. 15:30. Til at nyde kampen er der dejlige 5 x fadøl eller sodavand, hvis du er mere til det. Tilbuddet gælder både for Viborg- og for Esbjerg-fans. Ingen skal naturligvis snydes.

Bemærk, at din konto skal være verificeret med NemID, og at dette tilbud er tilgængeligt én enkelt gang for såvel eksisterende som nye kunder på NordicBet. Du skal endvidere være fyldt mindst 18 år for at kunne deltage i denne kampagne. Sidste frist for at deltage er lørdag den 12. maj kl. 12:00, og du vil modtage bekræftelse på e-mail, hvor du også vil modtage yderligere information senest 24 timer efter din tilmelding. Tilmelder du dig på kampdagen, der altså er lørdag den 12. maj 2018, så vil du modtage din bekræftelse senest kl. 12.15 den 12. maj 2018.

Er du ny kunde? Så skal du blot oprette en gratis konto her først. Husk, at du skal verificere din konto med dit NemID for, at tilmeldingen er gældende. Du skal endvidere benytte links her på siden for at komme til kampagnesiden, hvor du kan indtaste dine oplysninger, så du kan få dine gratis billetter med fadøl eller sodavand.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *