Få fotokalender fra Photobox med dine egne billeder – nu helt gratis

Op til jul kan du få en GRATIS fotokalender i høj kvalitet, der kan være en perfekt gave til en, du holder af. Den leveres af Photobox, der er Europas førende inden for tryk, deling og lagring af fotos online. Læs mere om og bestil din gratis fotokalender fra Photobox her.

En gratis fotokalender fra Photobox

Photobox tilbyder dig en service af høj kvalitet og til en god pris. Serviceydelser omfatter sikker lagring af dine fotos, mulighed for at dele dem online, et stort udvalg af formater i fremragende kvalitet, en hurtig levering og et bredt udvalg af originale produkter, som du kan gøre personlige og dermed gøre dine fotos levende. Få en fotokalender fra Photobox helt gratis her!

Du får følgende:

  • En gratis A4 fotokalender til en værdi 149 kr.
  • Vælg mellem over 25 flotte temaer
  • Du betaler kun fragten 39 kr.

Bestil din gratis fotokalender via links ovenfor.

Mere om den gratis fotokalender fra Photobox

Denne enkel vægkalender er tilgængelig i A3 eller A4 format, og den er ideel for dem, der kan li' både at være kreative og organiserede på samme tid! Hæng din kalender der, hvor hele din familie kan se den. Så kan alle deltage i fælles planlægning og nyde billederne samtidig!

Med hensyn til størrelse er der 2 formater at vælge imellem, nemlig A4 kalender: 21 x 28 cm og A3 kalender: 30 x 40 cm. Den er trykt på tykt luksus papir på 250 g/m², og der medfølger en spiral med en krog til vægophæng. Der er en side pr. måned, som kan gøres personlig med dine fotos og en oversigt til notering af begivenheder. Du kan fremhæve op til 37 fotos, og af baggrunde kan der vælges mellem hvid eller sort. Du vælger selv startmåned, og herudover er der mulighed for PhotoDays og mulighed for at personliggøre hver boks med dine billeder og tekster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *