Betting strategier: Sådan bliver du en bedre odds-spiller


Drop at kigge efter de andre, og find i stedet din egen betting stil. Foto credit: Henning Mühlinghaus – Flickr Creative Commons

Hvis du er vild med at spille på sport, men ikke føler, at du får nok gevinster på kontoen, kan det måske være fordi, du er for ensformig i din strategi. I denne artikel vil vi komme med råd til, hvordan du kan udvide dine muligheder for at få jackpot, ved at prøve forskellige betting strategier.

Nedenunder kan du læse om 5 forskellige spilstrategier, og du kan også tage et smut forbi bet365 og finde ud af alt om online spil.

    1. Strid-mod-strømmen strategien

Denne strategi er en af de mest simple og mest brugte blandt mange sportsbettere verden over. Den går i sin enkle helhed ud på, at man spiller på det, som strider mod favorit oddsene, og derfor giver en større gevinst igen. Hvis du er lidt ræd for at spille på usandsynlige bets, så prøv at starte stille ud, og sats med små penge (fx 20 eller 30 kroner). Spil på sjove og lidt skøre ting, og lav varierede kuponer, så du har større muligheder for at få penge igen.

    1. Dutching strategien

Denne strategi går ud på at købe spil på flere forskellige udfald på samme tid. Det gælder om at dække så mange sandsynlige udfald som muligt, og fordele gevinsten ligeligt over disse valgte udfald. Denne strategi formindsker betydeligt risikoen ved at tabe på en aktuel kamp. Hvis du vil opnå samme profit, uanset hvilket af de valgte udfald, du vinder på, er det dutching strategien, du skal tage i brug.

    1. X strategien

X strategien går ud på at finde kampe, hvor X'et (uafgjort resultat) er sandsynligt. Man kan vælge at spille på X før en kamps start eller ved halvlegen – hvis der stadig står 0-0 efter de 45 minutter. Efterfølgende venter man på, at odds'et på x'et falder, for derefter at kunne “greene up” for en profit på ca. 30 %. Det er således vigtigt at holde øje med oddsene minut for minut under kampen.

    1. Den kreative strategi

Denne betting strategi er god for dem, som gerne vil have det sjovt med en online bookmaker, slå sig lidt løs, og ikke spille på kampes slutresultater hele tiden. Kreativ betting kan fx være at spille på hvilke hold der rykker op eller ned i næste sæson, hvem der bliver topscorer eller hvem der kommer til at score det første mål i en kamp. Der er ikke rigtig nogen grænser for, hvad man kan bette på. Vær derfor ikke bange for at bruge din fantasi og kreativitet. Hvis du er nybegynder og gerne vil starte stille ud, så gør som ved strategi 1 og start ud med små odds beløb.

  1. Den traditionelle strategi

Vi slutter af med den traditionelle strategi, som ganske enkelt går ud på at følge de sikre og mest sandsynlige odds. Med denne strategi er du for det meste garanteret at få penge igen, men måske vil profitten ikke være lige så stor, som ved nogle af de andre strategier. Ved at forholde sig til facts og fakta omkring de enkelte sportsbegivenheder, så kan man faktisk komme et langt stykke tættere på gevinst.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *